Online kresz tanfolyam távoktatással

Online kresz tanfolyam árak

INGYENES KRESZ TANFOLYAM ÉS VIZSGA
"B" kategóriás jogosítványnál az elméleti tanfolyam és vizsga ára max. 25.000 Ft-ig visszaigényelhető.
Bővebben...

Autósiskolánkban az alábbiakat végezheted el:

CSAK ONLINE KRESZ TANFOLYAM

E-learning kresz tanfolyam AM, A1B, A1, A2, A, B, BE, C, CE, D1 és D jogosítványhoz végezhető.
Az internetes programba való első belépéstől számítva 180 napig vagy max. 75 órán át használhatod a rendszert. (Átlagosan a tanulók kategóriától függően 12-25 órát töltenek a programban.) Elvégzése után plusz költség nélkül kiadjuk a Képzési igazolást, amivel bármelyik autósiskolában folytathatod a jogosítvány megszerzését.
Ha csak az online kresz tanfolyamot végzed nálunk, a kresz vizsga időpontját a következő autósiskolánál tudod kérni, ahova átjelentkezel a gyakorlati vezetésre!

ONLINE KRESZ TANFOLYAM + KRESZ VIZSGA

Az online kresz tanfolyam kezdésétõl számított 9 hónapon belül kresz vizsgán kell részt venned, ill. a kezdéstõl számított 12 hónapon belül sikeres vizsgát kell tenned, különben jogszabály szerint az elméleti tanfolyamot meg kell ismételned.
Ha a tanuló még a kresz vizsgát is autósiskolánknál akarja megcsinálni (és csak a gyakorlatot végzi másik iskolánál), vizsgát az autósiskola a vizsgadíjon felül külön ügyintézési díj ellenében intéz.

TELJES JOGOSÍTVÁNY

Lehetőség van normál és feláras gyorsított tanfolyamot végezni, bármely kategóriában.
Előnyök, ha nálunk csinálod a teljes jogosítványt:

  • 2 héten belül gyakorlati oktatót kap a tanuló, nincs várakozás hónapokig
  • automataváltós autón is oktatunk (Honda Insight hibrid)
  • KIEMELT ÜGYINTÉZÉS: extra gyors jogosítvány, 3 vagy 5 hét alatt (feláras szolgáltatás)
  • folyamatos akciók minőségi képzéssel
  • kitűnő vizsgaeredményesség, kiemelkedő oktatók

Budapesten az összes tanpályán tartunk gyakorlati oktatást, ill. Vecsésen, Monoron, Üllőn, Gombán, Cegléden és Miskolcon szerezhetsz még nálunk jogosítványt (kategóriától függően).
Az autósiskola INGYENES (állami vagy céges finanszírozású) OKJ és OFA képzéseket is végez C, CE, D, GKI jogosítvány kategóriákban!

ELSŐSEGÉLY TANFOLYAM + VIZSGA

Akkor szükséges, ha még nincs semmilyen jogosítványod vagy meglévő jogosítványodban az utoljára megszerzett kategória 1984 előtti. Az elsősegély kártya a jogosítvány igényléséhez kell az okmányirodában, így célszerű elvégezni a forgalmi vizsgáig.
Iskolánk hetente tart félnapos tanfolyamot Budapesten és hetente szervez vizsgát, külsősöknek is. Az elsősegély tanfolyam és vizsga ára 18.400 Ft.

Online kresz tanfolyam vagy teljes jogosítvány ára

Jogosítvány kategória Online kresz tanfolyam ára, ha csak ezt végzed nálunk Akciós jogosítvány ár online kresszel, gyakorlattal, vizsgadíjakkal*
AM 16 000 Ft 79 700 Ft
A1 20 000 Ft 125 700 Ft
A2 20 000 Ft 125 700 Ft
A1 B jogsival 16 000 Ft 69 500 Ft
A 20 000 Ft 175 200 Ft
B 20 000 Ft 221 500 Ft-tól
C 34 500 Ft 259 500 Ft
D1 34 500 Ft 189 500 Ft
D 23 500 Ft 297 500 Ft
BE 21 500 Ft 131 000 Ft
CE 20 000 Ft 169 500 Ft
D1E 23 500 Ft 189 500 Ft

*Az akciós áron felül fizetendõ az elsősegély tanfolyam és vizsga díja.
A jogosítványszerzés további részleteivel kapcsolatban keresd fel autósiskolánk honlapját vagy vedd fel velünk a kapcsolatot.
Az e-learning kresz tanfolyam ára konzultációs lehetőséget is tartalmaz, vagyis esetleges kérdéseidet felteheted egy elméleti oktatónak is.

Tovább a jelentkezéshez

TÁMOGATOTT INGYENES KRESZ TANFOLYAM ÉS VIZSGA

"B" kategóriás jogosítványnál az elméleti tanfolyam és vizsga ára max. 25.000 Ft-ig visszaigényelhető minden olyan személynek, aki a sikeres kresz vizsgáját

  • 2018. július 1-jét követően tette le, és a sikeres vizsga napján a 20. életévét még nem töltötte be
  • vagy
  • 2020. július 1-jét követően tette le és a vizsga időpontjában igazolhatóan egészségbiztosítás ellátásairól szóló törvény szerinti csecsemőgondozási díjban, gyermekgondozási díjban vagy a családok támogatásáról szóló törvény szerinti gyermekgondozást segítő ellátásban részesült.

A teljes jogszabályi leírás itt található.
A támogatás összege a kresz tanfolyam és a sikeres kresz vizsga hatósági díjának összege, de maximum 25.000 Ft. A kérelem benyújtásához szükséges űrlapot az alábbi linkről tudod letölteni, majd kitöltés után postai, vagy ha rendelkezel Magyarország Ügyfélkapuval, akkor elektronikus úton tudod beküldeni a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnak:
KRESZ támogatási kérelem nyomtatványa
A kérvényhez mellékelned kell a díjak megfizetését igazoló dokumentumokat is: az elektronikus pénzügyi bizonylatot, mely az e-Titán rendszerben a Pénzügy felületről tölthető le, valamint az autósiskolánk által adott igazolást, amit emailben vagy személyesen a Nagyvárad téri központban tudsz kérni.